restaurang

Restaurangansvarig till Bryggan Fjällbacka

Vi söker dig som vill vara med att utveckla, förändra samt förädla vårt restaurangutbud

 

Vi söker
Dig som är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Du är stresstålig, noggrann och älskar samarbete över gränserna. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet bakom dig som hovmästare eller restaurangansvarig och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang och delaktighet i ditt arbetsteam.

Vem är du? Du är en glad, engagerad & nyfiken ledare som har ett genuint intresse för ”restaurangmiljön” och service på högsta nivå. Du är kreativ och anpassar dig efter situationen. Du ser lösningar framför problem och gillar när det är högt tempo. Du har förmåga att motivera och lyfta dina medarbetare och ser dig själv som en del av teamet.

Arbetsbeskrivning: Din roll kommer att innebära att du är ansvarig för driften och du kommer ha en arbetsledande roll för i huvudsak två av våra restaurangenheter, Bryggan Café & bistro samt Restaurang Matilda.

Som restaurangansvarig ansvarar du för att vår dagliga drift och logistik ute i café & matsal flyter på. Du arbetar nära ”ledningen” för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök, matsal och café. Du ansvarar för att menyer & vinlistor är korrekta och att de kommuniceras ut på rätt sätt. Du planerar tillsammans med köksmästare framtagning av menyer osv för kommande events och årstidsväxlingar. Du skapar förutsättningar för en trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot våra gäster och kollegor genom att vara en god ledare och kollega. Du ser vad som behöver göras ur gästens perspektiv och är snabb på att verkställa.

Vi erbjuder:
En kul arbetsmiljö där du får chansen att utveckla både din ledarroll och erfarenheter tillsammans med oss.

Du får jobba i hjärtat av vår västkustpärla Fjällbacka som är en del Sveriges vackraste skärgård.

Arbetstiderna varierar, och är både dagtid, kvällstid och helger vid behov. Tjänsten är tänkt på helår men fokus ligger april – december, sommaren är vår huvudsakliga högsäsong.

Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse

Lön enligt överenskommelse.

Kollektivavtal visita.

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person, så skicka in din ansökan redan idag!   

Skicka din ansökan till [email protected]. Har du frågor eller funderingar på något kan du självklart också maila eller ringa oss på 0525-765020

Vill du ta del av erbjudanden och nyheter?


You are now subscribed