kokschef

Kökschef till Bryggan Café & Bistro

Vi söker:

Dig som vill ta dig an ett kök med ett brett utbud och högt tempo. Som person ser vi gärna att du är flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad. Din laganda, kreativitet och ditt engagemang är något vi värdesätter högt. Det är viktigt att du behärskar det engelska språket då vi har bl.a internationella rekryteringskanaler vilket ställer krav på att kommunikationen fungerar. Du bör också vara bekväm i rollen som ledare för ett köksteam.

Arbetsbeskrivning:

I din roll som kökschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för att den dagliga driften i köket likväl ett ekonomiskt ansvar. Även om ditt fokus först och främst kommer att vara på Bryggan Café & Bistro så jobbar man ändå tätt ihop med övriga ansvariga för respektive avdelningar. Vi arbetar med en exekutiv kökschef som har ett övergripande ansvar för kvalitetssäkring, sätta menyer samt upplagning av menyer. Detta innebär att man har mycket uppbackning när det kan behövas samt avlastning. Restaurangen är öppen under större delen av året, men naturligt så är det som mest intensivt under sommarhalvåret.

Vi har en väl inarbetad rekryteringsprocess men önskar att man i viss mån är delaktig i processen med att arbeta fram säsongens köksteam. Under högsäsong består det totala köksteamet av ca 25 kockar/kallskänkor tillsammans med souschefer fördelat på fyra olika restauranger.

 

Vi erbjuder:

 

En kul arbetsmiljö i vackra Fjällbacka på den svenska västkusten. Här får du möjlighet att vara med att påverka och utvecklas i en redan väl etablerad verksamhet.

Tjänsten som annonseras ut är till viss mån flexibel och anpassningsbar utifrån överenskommelse. Därmed kan det vara aktuellt med antingen en tillsvidareanställning eller en mer säsongsbaserad anställning. Lön enligt överenskommelse. Vi kan även hjälpa till med att ordna boende vid behov.

 

Skicka in din ansökan till: [email protected]

 

Ansökan: Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person, så skicka in din ansökan redan idag

 

bryggan

Vill du ta del av erbjudanden och nyheter?


You are now subscribed