cafebistro

Cafébiträde

I Bryggan Café & Bistro är det full fart från morgon till kväll. Vi öppnar redan till frukost och håller under sommaren öppet fram till sent på kvällen. Arbetsuppgifterna kan bestå både av att servera och duka av borden samt att stå i kassan. För dig som jobbar i kassan så kan det innebära att man gör kaffe samt enklare drinkar. Utöver detta så skall även restaurangen göras i ordning varje dag inför öppning och stängning.

Vi söker både dig som har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen men också dig som kanske vill testa på något nytt. Så länge du har rätt inställning och är öppen för att lära dig nya saker så är du mer än välkommen hos oss.

Arbetsperioderna kan variera lite då vi söker både dig som vill komma och jobba med oss under en längre period och även dig som enbart är tillgänglig för jobb under en kortare period under sommaren.

Vi är anslutna till visitas kollektivavtal och erbjuder alltid avtalsenlig lön eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna brukar generellt variera mellan dag- och kvällstid. Personalboende kan ordnas för den som behöver men har man eget boende så är det en fördel. Vi ser gärna att man har fyllt 18 år.

Kontakta oss på [email protected] för att skicka din ansökan eller om du har ytterligare frågor.

Vill du ta del av erbjudanden och nyheter?


You are now subscribed