staff2

Jobba hos oss

Restaurangansvarig till Bryggan Fjällbacka

Vi söker dig som vill vara med att utveckla, förändra samt förädla vårt restaurangutbud på

Bryggan Fjällbacka.

Bryggan Fjällbacka är en familjeägd hotell- & restauranganläggning som ligger i hjärtat av västkustpärlan Fjällbacka. Verksamheten har drivits inom familjen regi sedan 1996. Hos oss lägger vi stort fokus på att erbjuda en kvalitativ matupplevelse såväl under sommarens högsäsong som övrig tid på året. I vårt hotell hittar man 10 stycken smakfullt inredda hotellrum fördelade på fem olika boendekategorier.

Hos oss erbjuds fyra olika restaurangkoncept inklusive vår systerkrog, The Harbour House som ligger i grannorten Hamburgsund.

Under sommarmånaderna har Fjällbacka ett pulserande restaurangliv och det flockas av turister, framförallt på land men även i Fjällbackas vackra skärgård. Bryggan Fjällbacka har i nuläget öppet mer eller mindre under 11 månader om året. Under tidig vår samt vinter är den mesta av restaurangverksamheten koncentrerad till helgerna.

Totalt består Bryggan Fjällbackas personalstyrka under sommarsäsongen på runt 100 anställda fördelade på fyra olika restauranger, hotellet, våra barer och vårt café.

Vi söker
Dig som är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Du är stresstålig, noggrann och älskar samarbete över gränserna. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet bakom dig som hovmästare eller restaurangansvarig och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang och delaktighet i ditt arbetsteam.

Vem är du? Du är en glad, engagerad & nyfiken ledare som har ett genuint intresse för ”restaurangmiljön” och service på högsta nivå. Du är kreativ och anpassar dig efter situationen. Du ser lösningar framför problem och gillar när det är högt tempo. Du har förmåga att motivera och lyfta dina medarbetare och ser dig själv som en del av teamet.

Arbetsbeskrivning: Din roll kommer att innebära att du är ansvarig för driften och du kommer ha en arbetsledande roll för i huvudsak två av våra restaurangenheter, Bryggan Café & bistro samt Restaurang Matilda.

Som restaurangansvarig ansvarar du för att vår dagliga drift och logistik ute i café  & matsal flyter på. Du arbetar nära ”ledningen” för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök, matsal och café. Du ansvarar för att menyer & vinlistor är korrekta och att de kommuniceras ut på rätt sätt . Du planerar tillsammans med köksmästare framtagning av menyer osv för kommande events och årstidsväxlingar. Du skapar förutsättningar för en trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot våra gäster och kollegor genom att vara en god ledare och kollega. Du ser vad som behöver göras ur gästens perspektiv och är snabb på att verkställa.

Vi erbjuder:
En kul arbetsmiljö där du får chansen att utveckla både din ledarroll och erfarenheter tillsammans med oss.

Du får jobba i hjärtat av vår västkustpärla Fjällbacka som är en del Sveriges vackraste skärgård.

Arbetstiderna varierar, och är både dagtid, kvällstid och helger vid behov. Tjänsten är tänkt på helår men fokus ligger april – december, sommaren är vår huvudsakliga högsäsong.

Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse

Lön enligt överenskommelse.

Kollektivavtal visita.

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person, så skicka in din ansökan redan idag!   

Skicka din ansökan till [email protected]. Har du frågor eller funderingar på något kan du självklart också maila  eller ringa oss på 0525 765020

 

Restaurang Matilda – Här sitter man bokstavligen talat på havet i en vacker miljö och njuter av mat av högsta kvalité – Fokus på fisk och skaldjur – Stor utebar med vy över hamninloppet

Bryggan Café & Bistro – Full fart från morgon til kväll – Vi erbjuder allt ifrån fika, smörgåsar, kaffe, öl och vin, tillsammans med vår bistromeny samt en enklare drinklista

Everts Tapasbar – Vår spanska pärla – Här serveras spanska smårätter tillsammans med spansk dryck ackompanjerat till tonerna som får dig att drömma dig bort till sydligare breddgrader

Upper Deck – Nattklubb en våning upp med en stor balkong som erbjuder en fantastisk utsikt ut över Fjällbackas skärgård – Högt tryck under högsäsong med DJs och livemusik – Fungerar även som fest- & konferenslokal

The Harbour House – Vår systerkrog i Hamburgsund  Unikt läge precis intill sundet – Härlig och avslappnad miljö – Maten som serveras har influenser av den amerikanska östkusten

bryggan22

staff5

Vill du ta del av erbjudanden och nyheter?


You are now subscribed