room

room2

Bryggan Fjällbacka - ett Gastrohotell

 

 

Vi erbjuder 10 härliga hotellrum tillsammans med våra olika restaurangkoncept

 

Hos oss bor ni mitt i Fjällbacka med restauranger och butiker precis utanför dörren. Våra rum är indelade i 4 olika rumskategorier beroende på storlek och utformning. Vi har även vår lilla lägenhet med havsutsikt och en härlig terrass. Våra dubbel deluxe-rum går att boka för upp till 4 personer, men passar också bra för er som bara vill ha ett lite större rum att njuta av.

Planerar ni ett besök till grannbyn Hamburgsund, så hyr vi även där ut en lägenhet ovanför vår systerkrog The Harbour House, precis intill sundet med en härlig uteplats.

Vi hoppas att ni väljer oss för er vistelse i Fjällbacka och världens vackraste skärgård. Vi kommer iallafall göra vårt bästa för att det ska bli ett minne värt att komma ihåg!

SPECIAL OFFERS

Skaldjurspaket i Fjällbacka

Skaldjurspaket i Fjällbacka

Kontakta oss direkt för bokning av detta paket ! Via mail - [email protected] eller telefon +46 (0) 525 - 765020 I vårt härliga skaldjurspaket middag med färska havskräftor, färska räkor och goda tillbehör samt frukost med havsutsikt.

  • Skaldjursmiddag
  • Frukost
READ MORE
Hummerfiskepaket i Fjällbacka Skärgård

Hummerfiskepaket i Fjällbacka Skärgård

Hummerpremiären infaller första måndagen efter den 20 september. Då står kustens hummerfiskare redo att sätta sina tinor, plocka fram måttstocken och invänta storfångsten av havets svarta guld. Vi anordnar hummerfisketurer på lördagar vecka 39-45.

  • Lunch
  • Hummerfisketur
  • Fikakorg
READ MORE
Lyxigt champagnepaket med "Havets Big Five"

Lyxigt champagnepaket med "Havets Big Five"

Njut "Havets Big Five"; hummer*, ostron, havskräftor, räkor, musslor och champagne. Vid ankomsten välkomnar vi er med ett glas champagne och en skaldjurstoast. På kvällen serveras en skaldjursplatau bestående av havets Big Five; hummer, ostron, havskräftor, räkor och musslor samt en ½ flaska champagne per person. Som avrundning serveras kaffe och husets tryffel. Efter en god natts sömn bjuds ni på frukostbuffé med havsutsikt. *Svensk hummer de tider hummer får fångas i Sverige.

  • 1 glas champagne
  • Skaldjurstoast
  • Skaldjursplateau
READ MORE

Vill du ta del av erbjudanden och nyheter?


You are now subscribed